Bewerkingen aan een termbank

Om de veranderingen die zijn gemaakt in de termbank te zien, klik je op het tabblad 'Revisies' van een termbank. Je kunt de verschillen in de termbank zien door op de knop 'Verschil tonen' te klikken.

De beheerder van een termbank kan een vorige versie of 'revisie' van de termbank terugzetten, permanent verwijderen of de vorige versie vergelijken met de huidige versie. Een reden om een revisie uit de database te verwijderen is bijvoorbeeld om een goed overzicht te houden van de versies. Revisies die verouderd zijn, kunnen permanent verwijderd worden. Om een vorige versie terug te zetten, klik je op de link 'terugzetten' die naast de juiste versie staat. Om een revisie te verwijderen, klik je op de link 'verwijderen' die naast de te verwijderen versie staat.

Twee revisies kunnen met elkaar vergeleken worden om bij te houden wat er aangepast is. Selecteer de twee revisies en klik op 'Verschil tonen' om de versies met elkaar te vergelijken.

Opmerking: op deze pagina kunnen alleen de wijzigingen op het niveau van de termbank getoond worden. Voor meer informatie op het gebied van wijzigingen aan termingangen, zie 'Termrevisies beheren'.